Aquí teniu les receptes, com que no em dedico a la reposteria, les mesures son una mica "personals":
1.Bombons de foie:
Ingredients:
a)Una tableta de xocolata negra
b)foie, millor mi-cuit o mousse
c)Sal maldon o similars
d)Motlle
Preparació:
Es fon la xocolata (al microones), a mitxa potència, i cada 30" es treu i es remou per evitar que es cremi. Es pinta el motlle i es posa al congelador uns 10'. Mentrestant es preparen boletes de foie que capiguen al forat deixat i es mante una mica calenta la resta de la xocolata que sobra. Es treu el motlle i posem al centre la bola de foie i es cobreix la resta de la cavitat amb la xocolata. Un altre cop al congelador. Abans de servir s'ha de treure una estona per deixar desfer i es posa a sobre una espurna de sal.
2.Gelatines
Ingredients:
a)Cominat que us agradi. En el cas del mojito, llimona (natural, llimonada, sorbet de llimona, el que us agradi), sucre i rom. En el del dry, martini bianco, llimona (com abans) i olives.
b)Agar-agar. Es troba a les heboristeries i els llocs especialitzats de cuina.
Preparació:
Es prepara el combinat que més us agradi, en cas de que porti fulles (menta), heu de pasar-les per la turmix i després colar, ja que el més important és que no quedin "grumolls". Es posa a un cassó i s'afegeix l'agar-agar (en funció de la marca s'haurà de posar una quantitat específica pels ml. de líquid, o si no fer-ho a ull i posar unes 5 culleretes de café per cada 400 ml.p.ex.), es puja a ebullició i quan hi arriba, es treu i es cola a sobre del recipient que volguem. En el mojito, per tallar-ho vam fer una flanera, en el cas del martini, vam fer servim glaçonera i primer es posa una mica del martini, despres una oliva al centre i es cubreix amb la resta del líquid. Tot seguit cap a la nevera i es unes 3 horetes ja tindreu sol.lidificat el vostre combinat!!!
Espero que us agradi i que proveu de fer versions!!!
1.Bombons de foie:
Ingredients:
a)Una tableta de xocolata negra
b)foie, millor mi-cuit o mousse
c)Sal maldon o similars
d)Motlle
Preparació:
Es fon la xocolata (al microones), a mitxa potència, i cada 30" es treu i es remou per evitar que es cremi. Es pinta el motlle i es posa al congelador uns 10'. Mentrestant es preparen boletes de foie que capiguen al forat deixat i es mante una mica calenta la resta de la xocolata que sobra. Es treu el motlle i posem al centre la bola de foie i es cobreix la resta de la cavitat amb la xocolata. Un altre cop al congelador. Abans de servir s'ha de treure una estona per deixar desfer i es posa a sobre una espurna de sal.
2.Gelatines
Ingredients:
a)Cominat que us agradi. En el cas del mojito, llimona (natural, llimonada, sorbet de llimona, el que us agradi), sucre i rom. En el del dry, martini bianco, llimona (com abans) i olives.
b)Agar-agar. Es troba a les heboristeries i els llocs especialitzats de cuina.
Preparació:
Es prepara el combinat que més us agradi, en cas de que porti fulles (menta), heu de pasar-les per la turmix i després colar, ja que el més important és que no quedin "grumolls". Es posa a un cassó i s'afegeix l'agar-agar (en funció de la marca s'haurà de posar una quantitat específica pels ml. de líquid, o si no fer-ho a ull i posar unes 5 culleretes de café per cada 400 ml.p.ex.), es puja a ebullició i quan hi arriba, es treu i es cola a sobre del recipient que volguem. En el mojito, per tallar-ho vam fer una flanera, en el cas del martini, vam fer servim glaçonera i primer es posa una mica del martini, despres una oliva al centre i es cubreix amb la resta del líquid. Tot seguit cap a la nevera i es unes 3 horetes ja tindreu sol.lidificat el vostre combinat!!!
Espero que us agradi i que proveu de fer versions!!!